Patriots vs. Chiefs: Pisteet, tilastot ja kohokohdat

Viikko 4 Maanantai -illan jalkapallo oli absurdi esitys Patriotsilta, joka hävisi surkeasti 27 pisteellä Chiefsille.

(Getty)

Kaksi keskeneräistä Tom Bradylta ja se on 3 & ulos #Patriootit .

- Frank Pimentel (@FrankBostonTank) 30. syyskuuta 2014

Touchdown Chiefs

Jamaal Charlesin nilkka ei näytä tuottavan hänelle ongelmia hänen toisen yönsä aikana 1. alas. Dwayne Bowe seurasi muutamia omia jaardejaan Eric Fisherin työntämällä pois Chandler Jonesin. Knile Jones sai ensimmäisen alas, kun Chiefs nousi kentälle ja Travis Kelce seurasi toista ensimmäistä alas. Charles juoksi maalialueelle ensimmäistä kertaa tänä vuonna antaakseen Chiefsille yhden kosketusjohdon.

Toinen neljännes

(Getty)

Knile Davis teki 48 jaardin juoksun Chiefsille, jota seurasi Kelce. Davisin, Kelcen, Charlesin ja Smithin välillä Patriots putosi nopeasti.

äiti ja poika saivat seksiä

Jamaal Charles juoksi sen UUDELLEEN pelin ja kauden toisen kosketuksen jälkeen. Hänellä on nyt 4 saalista 66 jaardilla.

Knile Davis jatkoi sarjaansa vietyään pallon 27 jaardin viivalle. Bowe vei pallon pidemmälle, mutta ei saanut sitä ensimmäiselle alalinjalle pakottaen KC: n lyömään sen takaisin Patriotsin käsiin.

Knile Davis on liian hyvä ollakseen varmuuskopioija

- Jordan Lehman (@JayLay25) 30. syyskuuta 2014

Patriots ei päässyt lähelle päätyvyöhykettä, kun taas Dwayne Bowe teki tuhoa ensimmäisellä puoliajalla 33 jaardin saaliilla. Charles, Avery ja Kelce keräsivät pienempiä voittoja, ja ensimmäisellä puoliajalla oli jäljellä alle minuutti.

Yksi asia, jonka sanon, on Dwayne Bowe, joka ilmestyy aina esitysajalla. Rakastaa valokeilaa.

Nick Jacobs (@ Jacobs71) 30. syyskuuta 2014

Kun puoliaikaa oli jäljellä 0 sekuntia, Bowe jäi maaliviivasta, mutta Patriotsille määrättiin viiden jaardin rangaistus ja Chiefsille automaattinen ensimmäinen alaslasku. Kun yksi peli oli jäljellä, he potkivat kenttämaalin asettaakseen Chiefs johti puoliajalla 17-0 .

musta nainen istuu gorsuchin takana

Patriots luopui 303 jaardista ensimmäisen puoliskon aikana, eniten Belichick ja Patriots ovat koskaan luovuttaneet tuona aikana.

Kolmas neljäsosa

(Getty)

Tarkistetaan Tom Brady ja hän nojaa vain niin kovaa kuin pystyy: http://t.co/yyeh2dbQeO pic.twitter.com/BORDl4GqxQ

- SB Nation (@SBNation) 30. syyskuuta 2014

Hali täytti Bradyn pakottamaan liikevaihdon, joka oli ensimmäinen peli 7 maalittoman minuutin jälkeen.

Alex Smith heitti sen Jamaal Charlesin luotettaviin käsiin Chiefsin kolmannen pelin aikana, jolloin pisteet olivat 24-0 Chiefs.

Patriots käänsi pallon uudelleen, kun Brady ja Edelman eivät pystyneet koordinoimaan ja CB Sean Smith nappasi pallon Chiefsin puolesta. Kansas City viimeisteli maalin pelikentällä ja teki tilanteeksi 27-0.

Touch Patriots

Brandon LaFell juoksi pallon sisään 44 jaardin TD: n jälkeen Shane Vereenin avustuksen jälkeen, joka työnsi pallon alas kentältä.

kuinka monta vuodenaikaa on petollinen pete

Neljäs neljännes

(Getty)

Kolmas ja seitsemäs siirtyvät Donnie Averylle 27 metriä. #Etsijät ensin alas.

- BJ Kissel (@ChiefsReporter) 30. syyskuuta 2014

Avery ampui nivusiin ja jättää kentän kykenemättä jatkamaan sarjaansa maalialueelle 12:20 ennen pelin alkua.

Donnie Avery näytti mahdolliselta nivusjännitykseltä. Oikea jalka liukastui hieman. #Etsijät #NEvsKC

milloin alaskan pensasperhe palaa

- Dave Siebert, M.D. (@DaveMSiebert) 30. syyskuuta 2014

Jamaal Charles kompastui menettäessään pallon hallinnan 2 metrin päässä maalialueelta, mutta onnistui saamaan pallon hallintaan. Travis Kelce otti saaliin maalialueella Chiefsin neljännen kosketuksen jälkeen ja tasoitti ottelun 34-7.

Chiefs varasti pallon takaisin heti neljännen kosketuksensa jälkeen, kun Brady lähti Abdullahin ottaman pallon läpi, joka juoksi sen maalialueelle Chiefsin viidennen kosketuksen aikana ja nosti heidät 34 pisteellä Patriotsille. Belichick veti turhautuneen Bradyn pois pelistä kolmannen kierroksensa jälkeen.

Kun Brady jätti kentän loppuyönä, Pats vei pallon alas kentältä ja päättyi Gronkin kosketukseen ja teki tilanteeksi 14-41.